keskiviikko 30. toukokuuta 2012

30 kuvaa haaste: Tämä naurattaa aina

Kuvahaasteesta on vielä muutama otos julkaisematta. Jatketaan siis. Vanhat haastekuvat voit bongata täältä. Mietin kauan että mikä kuva mua naurattaa aina. Periaatteessa niitä on aika montakin kyllä.. Aluksi meinasin laittaa kuvan, jossa pikkusiskoni akvaariossa kelluu sininen tutti (pikkusisko siis 28 vee ja 3 muksun äiti) koska se naurattaa mua aina. Teemaksi olisi sopinut paremminkin "Lapsiperheen arkea". :D

No juupa, päädyin siis tähän edellisvappuiseen mestariotokseen, jossa mun molemmat mussukat on ihan omina itsinään. :D Tollasten kanssa mä sitten hengailen...


Kuva 1: Omakuva
Kuva 2: Suosikkitavara
Kuva 3: Perheenjäsen
Kuva 4: Harrastus
Kuva 5: Vanha kuva
Kuva 6: Teema "vihreä"
Kuva 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Kuva 8: Suosikki kuva
Kuva 9: Päivän asu
Kuva 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Kuva 11: Hullua
Kuva 12: Arkeni
Kuva13: Teema “valo”
Kuva14: Talvikuva
Kuva 15: Rakkaus
Kuva 16: Mustavalkoinen omakuva
Kuva 17: Hetki
Kuva 18: Tunteet
Kuva 19: Täällä minä asun
Kuva 20: Teema “erilaiset”
Kuva 21: Kun olin pieni
Kuva 22: Tästä olen riippuvainen
Kuva 23: Kesäkuva
Kuva 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Kuva 25: Kaikessa kiireessä
Kuva 26: Tämä naurattaa aina
Kuva 27: Teema ”kaksi”
Kuva 28: Sää
Kuva 29: Uusin kuva minusta
Kuva 30: Valinnainen kuva

tiistai 29. toukokuuta 2012

Saanko esitellä: lituruoho!

Sellasta vaan että on aika mukavaa kun voi töiden jälkeen olla vaan ja ihmetellä eikä ole kiire gradun äärelle. Miksi helvatissa mä en tehnyt sitä valmiiksii aikaisemmin...

Tänään kauppareissun jälkeen päätin kävellä lopun kotimatkan, koska ilma oli niin mainio. Ei liian kuuma, mutta kuitenkin aurinkoinen. Kassissa painoi irtonumero Toivekoti&Puutarha -lehteä sekä levy Fazerin uutta mansikka-vaniljasuklaata. Päätin ihmisten kummeksuvista katseista huolimatta poimia kukkakimpun ja ihan ajan kanssa. Oli muuten rentouttavaa.

Oikeanpuolinen on hollantilaisen työharjoittelupaikastaan saama kiitoskukkanen.


Rentouttavaa oli omalla tavallaan myös se, kun tätä bloggausta varten tutkailin netistä, että mitä sitä tuli mukaan revittyä. Kimpusta löytyy ainakin lituruoho, peltokanankaali, koiranputki ja ukonpalko. Jottei kuulostaisi aivan junttikimpulta, niin mainittakoon vielä että mukana on myös komealupiinia sekä kotkansiipisaniaista. Nih! Jos ette usko niin kattokaa ite Luontoportin tunnista kasvi -hakupalvelusta. Oli muuten todella kätevä ja mielenkiintoinen nettisivusto. Voi sitä onnistumisen tunnetta kun olin syöttänyt poimimispaikan- ja ajan, värin ja muut koordinaatit hakupalveluun ja ruudulle tupsahti ihan samanlainen "kukka" kun mulla vaasissa: lituruoho! Se on palvelun mukaan "kasvikunnan vastine banaanikärpäsille". Ja tiesittekö että ukonpalon alkuperäiset kasvupaikat ovat Kaspianmeren aroalueiden kuivilla alanteilla? Veikkaan ettette tienny.

Aina kun mä poimin ulkoa kukkia, niin yritän saada mukaan saniaisia tuollaisiksi hienoiksi taustaviuhkoiksi. Ne on vaan niin hienoja, jotenkin satumaisia. Muistan kun pienenä kaikissa satukirjoissa puhuttiin "sananjaloista" ja aina edelleenkin kun näen saniaisia, ne saa aikaan mielikuvan keijuista ja menninkäisistä. Ehkä siksikin että saniaisten kasvupaikka on usein sellainen varjoinen ja tunnelmallinen.
Tämmösiä tälläkertaa. Kukkien tuoksua!



sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kattihaaste #15: Nurmikko

Heipä hei ja tervetuloa! Mukavaa että löysit uuteen blogiini. Tai siis, samaa vanhaa höpöhöpöä tämä todennäköisesti tulee olemaan. Vaihtelu virkistää sano kissa kun akalla pöytää pyyhki. Kissa-aiheella aloitetaan täälläkin, ja siis Kattihaasteen merkeissä. Nurmikkokin on hyvä teema näin kesän kynnyksellä.

Francis on ollut koko ikänsä enemmän tai vähemmän sisäkissa. Joskus ja juhannuksena hän on kuitenkin saanut viettää vapaaherran elämää, kunhan ympäristö on ollut turvallinen. Joskus hänet on siis ikuistettu myös nurmikolla.


Mua nauratti kun selailin tätä kuva-albumia. Vaikea on ollut pysyä kissojen perässä. Kattokaa mitä huippuotoksia! 


Jatkossa luvassa muutakin kuin kuvasta poistuneita kissoja. Pysykääs mukana!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...